Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Elis Ochmanová (35) čeká první dítě, termín porodu má v polovině července. Je však možné, že se holčička narodí dřív. "Malá už je velká, už teď má 3,7 kilo. Tak věříme, že se sama rozhodne koukat na svět zvenku," řekla Super.cz Elis, která za poslední měsíc přibrala devět kilo.

"Doběhla mě těhotenská cukrovka, která nečekaně přišla. Zřejmě je to tím. Mám i velké otoky nohou, doktor mě poslal na další vyšetření," vysvětluje Elis, která v těhotenství přibrala celkem 25 kilo.

Před dvěma týdny si s manželem Honzou nadělili těhotenské focení. "Chceme mít památku. Zatím jsme dostali jen dvě fotky, na další čekáme. Už teď jsme ale z výsledku nadšení," dodala Ochmanová.

Zpěvačka má v plánu strávit doma šestinedělí a v září by se ráda vrátila na prkna.

"V září máme v Divadle Na Maninách premiéru muzikálu Robinson Crusoe, to už bych chtěla být zpátky. Teď v létě jedou kolegové přestavení po českých a moravských zámcích, tam bude hrát hlavní ženskou roli Mary Ivana Jirešová. Je to sedm představení, tak to krásně zvládne a já už se moc těším na podzim do divadla," dodala Ochmanová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám