Hlavní obsah
Článek

Muzikálová zpěvačka Elis Ochmanová (35) se vdala. V sobotu řekla "ano" svému partnerovi Karlu Dorazilovi. Elis sice přijala manželovo příjmení, ale jako umělecké bude nadále používat Ochmanová.

"Bylo to krásné. Počasí nám sice úplně nepřálo, ale říká se, že to prší štěstí. Při obřadu jsme byli dojatí asi oba a slzy byly na krajíčku. Naštěstí jsme to zvládli ustát," řekla Super.cz Elis, která si sama navrhla svatební šaty. "Sehnat v salonu šaty se odepínací sukní byl nadlidský výkon, tak jsem si je vymyslela sama a ušil mi je kamarád Lukáš Bartoň," prozradila zpěvačka.

Na svatbě se sešla stovka hostů. Za svědka šla Elišce její sestra a mezi družičkami se objevila i Eliška Bučková (34).

Jak je zvykem u většiny párů, svatební noc plná romantiky neproběhla. "Do postele jsme se dostali kolem páté ráno. Bylo to klasicky jako u jiných párů, na svatební noc nebyl čas," dodala se smíchem Eliška.

Pár dní před obřadem se nechala zpěvačka odbarvit na blond, vlasy si nechala prodloužit a částečně vyčesat. Právě kvůli účesu také v červnu podstoupila otoplastiku, kdy si nechala přišít odstávající uši.

Nyní už se Eliška zase soustředí na práci. Za pár dní začíná zkoušet nový muzikál Robinson Crusoe v Divadle Na Maninách, kde bude hrát hlavní ženskou roli, životní lásku Robinsona Daniela Hůlky (55).

Reklama

Další články

Načítám