Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Elis Ochmanová (35), kterou pravidelně vídáme v muzikálu Čarodějka jako zelenou Elphabu, sice bude na jevišti GoJa Music Hall hrát až do 22. prosince, ale přípravu na Vánoce rozhodně nepodceňuje. Už má skoro všechno připravené. Včetně výzdoby a dárků.

Elis jsme potkali na adventních trzích v rámci festivalu DSA, kde byla dokoupit poslední maličkosti na Vánoce. A to i pro svoje muzikálové kolegy. "Pro Natálku Grossovou (21) tady mám plyšáky Pestrouše. Tím, že jsem je koupila, jsem zároveň podpořila výcvik asistenčních psů. Já mám jako Elphaba zeleného a pro Glindu je samozřejmě růžový," prozradila. "Já musím mít do prvního adventu všechno hotové, včetně dárků, tak už jsou tohle jen dárky na přilepšenou," dodala.

"Máme nazdobený byt už první adventní neděli. Když mám volno a nehraju, tak si užíváme advent s rodinou a chodíme po různých akcích, festivalech, adventních trzích a dáváme si svařáček a užíváme si tu vánoční pohodu. Nemám ráda ty předvánoční stresy, kdy všichni běhají a shání dárky a šílí, že musí uklízet a musí tohle a tamto. Já vždycky říkám, že nemusí, že je to tak, jak si to člověk sám udělá. A já tyhle stresy právě úplně nesnáším, takže si jedu tu vánoční pohodu," svěřila.

"Máme rádi tradiční Vánoce. Kapr u nás je, ale na večeři si ho málokdo dá, my si ho radši dáme večer po večeři u televize. Protože u večeře se musí všechno sníst rychle, aby se rozbalovaly dárky. Takže kapra máme spíš na chuť. Jinak krájíme jablíčka, lijeme olovo. Chodíme krmit zvířátka, ven pod strom dáváme zbytky od večeře a zpíváme koledy u stromečku. Donedávna jsme házely botou, ale letos už asi házet botou nebudeme, protože jsme všechny „z domu“, už není potřeba," smála se Elis, která je od léta zasnoubená.

Spokojená je i po pracovní stránce. "Ohlasy na Čarodějku jsou skvělé a my jsme za to strašně rádi a jsme spokojení. Pro nás pro herce je tohle představení srdcová záležitost a splněný sen. Vlastně takový ne vánoční, ale celoroční dárek," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám