Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Elis Ochmanová (35) byla bezesporu největším překvapením premiéry muzikálu Čarodějka. V roli zelené Elphaby na scéně divadla GoJa Music Hall excelovala. A slušelo jí to i po představení, i když zelenou vlastně úplně nesvlékla. Na afterpárty si nechala ušít šaty v téhle barvě, která je prý její oblíbenou už dlouho.

Dráždila i bujným dekoltem, který si před třemi lety nechala chirurgicky zvětšit. "Šaty se šily během tří hodin, náš úžasný maskér Lukáš Bartoň je na mně spíchnul, a strašně moc mu děkuju," usmívala se spokojeně po skvěle odvedeném výkonu. "Na jevišti jsem se cítila skvěle a ty pocity byly ještě umocněné adrenalinem. Věřím, že to poznali a ocenili i diváci," svěřila.

Z hlediště ji podpořil snoubenec Karel. "Jsem na ni strašně pyšnej, nechápu, jak to dokáže," řekl nám a přiznal, že uronil i slzu. Maličko ovšem i žárlil, při milostné scéně Elphaby s Fiyerem, kterého na premiéře ztvárnil Tomáš Vaněk. "Problesklo mi v hlavě, že se mu to nelíbí, ale snad chápe, že je to jen divadlo," připustila Elis, kterou dokonce Karel doma nachytal, jak si Vaňkem scénu zkouší. "Vešel jsem do bytu a ona mi řekla, že trénují a musel jsem jít pryč," vyprávěl nám.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám