Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední týdny trávila zpěvačka Elis Mraz (29) v zahraničí. Odletěla pracovně do Emirátů, v Dubaji vystupovala v hudební show. Vedle práce se snažila věnovat také odpočinku a k tomu stihla pro své posluchače připravit nový song.

Ten už zpěvačka pustila do světa a krátce na to se pochlubila svou figurou jen v prádle. „Děkuji všem za krásné reakce na můj nový song, moc to pro mě znamená. Je to takový můj osobní manifest. Vždycky se kolem mě točilo hodně lidí, kteří mi říkali, jak bych měla vypadat, vážit, chovat se,“ svěřila se Elis, která za posledních pár měsíců prošla velkou proměnou.

Podařilo se jí zhubnout 20 kilo! „Začala jsem makat bez ohledu na to, co mě čeká. Chtěla jsem se cítit dobře,“ svěřila Super.cz zpěvačka, která kila shodila díky stravě a pohybu. „Šlo to rychle, ale žádný jojo efekt zatím nenastal. Váhu se mi daří držet, a ještě bych pár kilo dolů dostat chtěla,“ dodala Elis, která je nyní se svou figurou spokojená.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám