Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Elis Mraz (29) za poslední rok moc příležitostí vystupovat před publikem neměla. Rozhodně ale nevěší hlavu a v době, kdy nemohla zpívat naživo, si našla jiné uplatnění. „Trávila jsem čas v rádiu, mám obrovské štěstí, že jsem dostala tu možnost moderovat,“ svěřila se Super.cz zpěvačka.

„Potom dělám ve studiu, píšu, vystupuji v dětském pořadu, těch aktivit je spousta, je to celkem pestré. Když se ten zpěv přidá, tak to bude plus, ale naučila jsem se existovat i bez toho,“ svěřila se Elis, která byla dlouhý čas ve spojení se svou rodinou jen přes telefon.

„My jsme taková rodina, že respektujeme opatření. Volali jsme si přes video chaty, dokonce i babička se to naučila. Až to půjde, všichni za mnou dorazí, těším se na ně. Myslím, že to všechno doženeme,“ prozradila nám zpěvačka, která pochází z Ostravy. I díky tomu, že je na sebe opatrná, zatím koronavirus neprodělala.

„Zatím o tom nevím, kamarádi si dělají srandu, že na mě nechce lézt ani koronavirus. Zatím musím zaklepat, že se mi to vyhýbá a vyhýbá se to i mým blízkým, uvidíme, jsem opatrná, tak snad se mi to vyhne i nadále,“ dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám