Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Opět byla středem pozornosti. Elis Mraz (29) ví, jak zaujmout. Na vyhlášení vítěze národního kola Eurovize dorazila mladá zpěvačka v neodvážnějším modelu a rozhodně byla nepřehlédnutelná.

Bývalá účastnice soutěže Hlas Česko Slovenska oblékla černobílé puntíkované mini šaty. K nim si vzala sexy punčocháče. Celý model pak doladila červenými doplňky. Přestože její model na vyhlášení výsledků vynikal stejně jako odvážný videoklip k písni Wanna Be Like, na postup to nestačilo.

Elis Mraz - Wanna Be Like ft. Čis T

„Byla to krásná zkušenost, když je člověk v soutěži, tak ti lidi okolo strašně fandí a objevíš plno nových lidí v okolí, kterým se líbí tvoje hudba,“ svěřila se nám Elis, která za vítězem Benem Cristovaem (36) skončila druhá.

To, že by zkusila štěstí příští rok, zpěvačka nevylučuje. „Nechám to otevřené,“ prozradila Elis, která má nyní před sebou spoustu aktivit. „Plánuji teď vydat duet s Olgou Lounovou a pak připravuji další singl, mám toho před sebou spoustu. Teď mi začíná nová etapa v rámci mojí kariéry a uvidím, kam mě to dovede,“ prozradila mladá zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám