Hlavní obsah
Článek

Na londýnském filmovém festivalu byl uveden i nový seriál z produkce Netflixu Dobrá sestra. Na červeném koberci nechyběly hlavní hvězdy Eddie Redmayne (42) a Jessica Chastain (47), ovšem byla to manželka oscarového herce Hannah Bagshawe (40), kdo upoutal nejvíc pozornosti.

Půvabná obchodnice se starožitnými předměty vynesla černou róbu z dílny Alexandera McQueena, ve které vypadala úchvatně, úplně jako filmová hvězda.

Redmaynovi fanoušci často podotýkají, že by jeho žena mohla být herečkou, ta o světla reflektorů ale věru nestojí. Raději se drží v ústraní, nemá účty na sociálních sítích, a ani společenské akce s manželem zrovna nevymetá.

V posledních letech se věnuje hlavně výchově jejich dvou dětí, dcery Iris (6) a syna Luka (4). A dohlíží také na to, aby její slavný manžel nezapomněl, odkud pochází, a zůstal nohama pevně na zemi.

Hannah totiž zná Eddieho jako své boty, seznámili se už jako náctiletí, ale zdaleka nešlo o lásku na první pohled. Přátelili se celou dekádu, než si v roce 2014 řekli Ano. Alespoň mají jistotu, že jeden v druhém našli toho pravého.

Kriminální seriál Dobrá sestra na motivy stejnojmenné knihy Charlese Graebera z roku 2013 uvede Netflix 26. října.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám