Hlavní obsah
Článek

Podle deníku The Sun se britský zpěvák Ed Sheeran (33), který to z ulice dotáhl až na špičky světových hitparád, údajně oženil. Svatba s partnerkou Cherry Seaborn měla proběhnout už před Vánoci, a to pouze v kruhu nejbližších. Podle The Sun se svatby nezúčastnily ani žádné celebrity.

„Bylo to velmi tiché a komorní. Jenom Edovi staří přátelé ze školy, nejbližší rodina a kněz. Nechtěl z toho dělat divadlo a chtěl, aby to bylo jenom pro ně - maličká zimní svatba,“ sdělil zdroj deníku.

S Cherry se hitmaker, který v létě odehraje i dva koncerty v pražských Letňanech, zasnoubil v prosinci 2017, o měsíc později zásnuby oznámil prostřednictvím Instagramu. Vztah si však pár bedlivě střeží a ani jeden nestojí o přehnanou pozornost. Není to však poprvé, kdy se objevily spekulace o jejich sňatku. Zvěsti se šířily mezi fanoušky už v únoru 2018, když se zpěvák objevil s prstenem na onom prstě. Informace však vyvrátil na červeném koberci během BRIT Awards 2018.

S hráčkou hokeje randil zpěvák prý už na škole. Znovu si k sobě našli cestu a začali randit v roce 2015. V lednu pár sdílel několik snímků z tropické dovolené, o které fanoušci předpokládají, že byla jejich líbánkami. Pár však prozatím mlčí a zprávy o sňatku nepotvrdil ani nevyvrátil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám