Hlavní obsah
Článek

Jeho hvězdná kariéra je na vrcholu, tak se i Dwayne Johnson (51) s přezdívkou The Rock dočká vlastního seriálu. Vzhledem k tomu, že Young Rock, který se natáčí pro americké NBC, prozradí víc z jeho života ještě před časy, než se pustil do wrestlingové kariéry a následně té herecké, svěřil Johnson pár věcí o tom, jaké byly jeho mladistvé roky.

„Můj život byl neskutečně komplikovaný a v době dospívání byl velmi drsný,“ uvedl Dwayne. „Ve třinácti jsem tak nějak začal vybočovat z té správné cesty. Byl jsem zatčen za bitky, krádeže a všechny možné druhy hloupostí, které jsem vůbec neměl dělat.“

Spolu s kamarády zákon porušovali neustále. „Soustředili jsme se na drahé oblečení a šperky, ukradli ho a prodali,“ uvedl Johnson, který prý v dospívání procházel určitou krizí identity.

„Nechtěl jsem, aby mě znal někdo jako Dwayna, když jsem přecházel z jedné školy na druhou, tak jsem si říkal Tomas. Holky chodily k nám k baráku a ptaly se mámy, jestli může jít Tomas ven a ona jim odpovídala, že tu žádný nebydlí,“ prozradil herec.

Série o jeho životě ukáže i něco o jeho otci Rockym Johnsonovi, který byl také profesionální wrestler. Vzhledem k delšímu časovému úseku budou Dwayna hrát tři herci. Adrian Groulx jej ztvární jako desetiletého, Bradley Constant jako patnáctiletého a Uli Latukefu odehraje věk 18 – 20 let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám