Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Byla to spíš pusa pro efekt než důvěrné políbení, ale ani k té se mnoho manželských párů nedonutí... Zvlášť, když lože sdílí už 37 let, stejně jako herec Dustin Hoffman (80) a jeho manželka Lisa (63).

Ti ruku v ruce dorazili na newyorský filmový festival, který do programu zařadil také Hoffmanův nový film The Meyerowitz Stories. Ztvárnil v něm jednu z hlavních rolí, umělce a otce dvou synů a dcery Harolda. Jeho potomky ztvárnili neméně hvězdní Ben Stiller (Matthew), Adam Sandler (Danny) a Elizabeth Marvel (Jean).

Sám Hoffman má v tomto směru ještě mnohem bohatší zkušenosti než jeho filmová postava. Je otcem rovnou šesti dětí. I když ‚dětí‘ dnes už jen v uvozovkách. S bývalou manželkou Anne Byrne má za pár dnů 47letou Jennu, adoptoval také její starší dceru, dnes 51letou Karinu. A se současnou ženou Lisou má Jacoba Edwarda (36), Rebeccu Lillian (34), Maxwella Geoffreyho (33) a brzy třicetiletou Alexandru Lydiu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám