Hlavní obsah
Článek

Od rozchodu s Anwarem Hadidem oficiálně po boku sexy zpěvačky albánského původu nebyl žádný nový muž. Dua Lipa (28) měla také napilno kvůli svému světovému turné. Nyní se ale zdá, že přece jen nastal čas na lásku. Zahraniční média ji nyní zachytila na společné večeři s o jedenáct let starším moderátorem Trevorem Noahem.

Dvojice ve středu večer povečeřela v jamajské restauraci Miss Lily’s v East Village a v závěru nechybělo ani romantické objetí a polibek, než se vydali každý svou cestou…

„Potichu seděli dál od všech ostatních v restauraci. Bylo vidět, že to mezi nimi jiskří a při jídle seděli blízko u sebe. Odešli spolu a potom se zastavili a dlouze se objímali. Při dalším objetí si dali i polibek,“ popsal detailně očitý svědek.

Populární komik do letošního května tvořil pár s herečkou Minkou Kelly (42), s níž strávil ve vztahu téměř dva roky. Předtím randil ještě se zpěvačkou Jordyn Taylor a fyzioterapeutkou Dani Gabriel.

Dua Lipa před Hadidem, s nímž byla rovněž dva roky, měla románky s Jackem Whitehallem a Isaacem Carewem, ale údajně u ní proběhla i aférka s Chrisem Martinem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám