Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po nedělním udílení cen Grammy se každý účastnil after party podle svého gusta. Zpěvačka Dua Lipa (28) vyrazila do známého strip clubu v Hollywoodu s kolegyněmi z oboru, zpěvačkami Lizzo a Rosalíou. Lizzo vše poctivě dokumentovala na svém instagramovém účtu. Na videích níže je vidět mimo jiné, jak Dua hází dolarové bankovky na tančící striptérky.

Lizzo se pochlubila snímky a videi z večera ve striptýzovém klubu. 

To kupodivu rozhořčilo některé uživatele sociálních sítí, kteří se do zpěvačky pustili. „Jak skvělý příklad, když Dua Lipa, Lizzo a Rosalía sexizují ženy, ale pak tvrdí, že jsou feministky,“ napsal jeden z uživatelů Twitteru a mnozí se k němu přidali.

Fanoušci se své oblíbenkyně naopak rychle zastali: „Proč si ji dobíráte? Protože šla do strip clubu? Proč je to v pohodě, když to dělají muži, ale když s tím začaly ženy, je to problém? Váš dvojí metr je nechutný,“ sdílela jedna z fanynek.

„Od kdy ženy nesmí chodit na striptýz?“ podivovala se jiná. Sama zpěvačka z večera sdílela několik videí ve svých Instastories, ale ke kritice se zatím nevyjádřila. Lipa, která momentálně randí s bratrem slavných sester Hadidových Anwarem, není zdaleka jedinou slavnou ženou, která nepohrdne zábavě ve strip clubu.

Kromě Lizzo je častou návštěvnicí také rapperka Cardi B, která se sama v minulosti živila jako striptérka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám