Hlavní obsah
Článek

Pamatujete na píseň Davida Krause, kterou složil o Zuzaně Norisové? Tenkrát jeho sladké věty nedopadly na úrodnou půdu. Zpěvačka se na něj místo opětování lásky naštvala. To americký rapper Jack Harlow nejdřív Duu Lipu (28) poprosil o svolení. A teď je z toho prý láska.

Píseň Jacka Harlowa o slavné zpěvačce a modelce, s výstižným názvem Dua Lipa, je tedy trochu temnější a sprostší než vyznání pro Zuzanu Norisovou. Rapper v ní říká, že by chtěl se zpěvačkou dělat víc, než s ní jen vystupovat a dodává - dělat to. Přesto k jejímu vzniku prý umělkyně dala rapperovi a svému fanouškovi přes telefon svolení. Ten ji následně umístil na své poslední květnové album.

A několik měsíců poté má příběh další pokračování. Jack a Dua Lipa se osobně setkali v Los Angeles na akci, kde jsou oceňováni přední profesionálové v hudebním průmyslu. A od té doby jsou spolu prý v neustálém kontaktu. Podle zahraničních médií se muzikanti měli setkat po zpěvaččině koncertu nebo třeba na společném obědě.

Dua Lipa byla naposledy spojována s komikem Trevorem Noahem poté, co spolu byli v září na večeři. Podle zdrojů ze zpěvaččina okolí to ale mělo být pouze přátelské setkání. Naposledy tak měla vážný vztah s bratrem slavných modelek Anwarem Hadidem. Ten skončil na sklonku loňského roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám