Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Drew Barrymore (49) prozradila, že neměla intimního partnera od rozchodu s v pořadí třetím manželem Willem Kopelmanem v roce 2016. Zároveň také vysvětlila, jak se jí změnil pohled na sex.

„Ve věku skoro 48 let mám úplně jiný postoj k intimitě, než jsem měla v dospívání,“ rozepsala se na blogu své talk show drewbarrymoreblog.com.

„Rodiče mi nebyli zrovna vzory, a tak jsem se od útlého věku zaplétala s nejrůznějšími lidmi,“ přiznala s tím, že v takových stycích hledala vzrušení, potěšení, zábavu, dobrodružství apod.

Dnes však zaujímá zcela jiný postoj. „Po dvou dětech a odloučení od jejich otce jsem opatrnější. Svou lásku koncentruji na sebe a své dcery. Už nějakou dobu ne na muže,“ vysvětlila.

Terapie herečce prý pomohly rozlišit lásku a potěšení. „Od té doby, co jsem svobodnou matkou, jsem nebyla v intimním vztahu,“ přiznala následně. A ačkoliv se vztahům do budoucna nebrání, sex zkrátka není její prioritou.

„Nejsem z těch, co by potřebovali sex k životu. Nevyhledávám ho. Jsem hluboce oddaná svým děvčatům a tomu, jak bych já, jako žena, měla ve společnosti fungovat,“ argumentovala.

Drew závěrem dodala, že na vztazích nevidí nic špatného, jen pro ni bylo po rozpadu manželství, které zoufale toužila kvůli rodině udržet, důležité zachovat celibát. Zároveň přiznala, že kdyby mohla vrátit čas, přála by si mít vzor, který by ji naučil být mladou důstojnou dámou.

Barrymore proslula svou bouřlivou historií a pověstí rebelky. Díky slavným, ale také problémovým rodičům se z ní sice už v útlém věku stala hvězda, ale nebylo jí ani 10, když poprvé zkusila drogy a doprovázela matku do klubů na večírky. Ve 13 letech už na nich byla závislá a skončila v léčebně.

Po návratu z léčebny se Drew nechala zplnoletnit a od matky se odstřihla. Nemluvily spolu léta, ale právě díky terapiím jí nakonec odpustila a vztahy mají dnes lepší. Své dcery Olive (9) a Frankie (10) herečka vychovává mnohem zodpovědněji.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám