Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že mezi herečkami nemůže vzniknout přátelství, je fáma, která si žije svým vlastním životem. Vybrali jsme pro vás několik „hvězdných“ přátelství, která vás přesvědčí o opaku.

Jada Pinkett Smith (52) a Queen Latifah (50)

Herečka a zpěvačka se potkaly už jako puberťačky. Magazínu People Pinkett Smith řekla, že tehdy 17letou rapperku poprvé viděla v klubu v Baltimoru. „Nikoho takového, jako byla ona, jsem do té doby neviděla. Přiměla jsem promotéra, aby mě s ní seznámil,“ svěřila. „Jada a já spolu dokážeme vést plnohodnotnou konverzaci, aniž bychom něco řekly. Přitom si sdělíme všechno,“ doplnila kamarádku Latifah.

Přátelství těchto dvou slavných hereček rovněž začalo v jejich pubertálních letech, nad šálkem kávy. Tehdy šestnáctiletá Cameron si zašla do kavárny, v níž Drew pracovala. Barrymore svou kolegyni nejednou označila za sestru. „Jsme k sobě velmi upřímné, vzájemně se posouváme. A většinu života jsme si byly po boku, a spolu procházely tím skutečným životem a jeho každodenními vrcholy i pády, prostě jsme tu pro sebe,“ uvedla Barrymore. Obě se později staly Charlieho andílky.

Nejlepší kamarádky v Přátelích i ve skutečnosti. Právě slavný seriál je spojil a během deseti let jeho natáčení vzniklo pouto, které nepolevuje. Aniston je kmotrou dcery Cox Coco, a herečky si i vzájemně svědčily na svatbách. „Aniž bych chtěla říkat víc ze svého soukromí, je tu pro mě v dobrém i zlém,“ svěřila Aniston v jednom z rozhovorů.

Během víc než dvacetiletého přátelství toho spolu slavné herečky zažily mnoho. Mimo jiné nouzové přistání při cestě na natáčení filmu Sexy Pistols v roce 2004. Byl Halloween a obě herečky tehdy byly v kabině oblečené do klaunských kostýmů. „Klauny jsem nikdy neměla ráda, ani jako dítě. Ale po této zkušenosti je nemusím ještě víc,“ řekla Cruz v roce 2017.

„Je jednou z mých nejlepších přítelkyň. Říkáme si ‚huevos‘ (vajíčko). Protože když jsme spolu pracovaly, ještě jsme neměly děti, takže jsme toho mohly víc naspat. A tohle byl způsob, jak si vzájemně říct, že jsme líné. Mnohokrát jsme spaly v jedné posteli a ona se mě vždycky snažila vzbudit slovem ‚huevos‘,“ vyprávěla Cruz.

Jane Fonda (86) a Lily Tomlin (81)

Slavné herečky se potkaly na natáčení filmu Od devíti do pěti v roce 1980 a od té doby je pojí pevné přátelství. Fonda, která zmíněný snímek i koprodukovala, na Tomlin narazila díky její one woman show Appearing Nitely. „Co říct, byla jsem ohromená. A řekla jsem, že nechci dělat film o sekretářkách, pokud v něm nebude i ona,“ svěřila slavná Barbarella. A s Tomlin si notovaly i v úspěšném seriálu Grace a Frankie z roku 2015.

Přátelství mezi slavnými australskými herečkami rozkvetlo v roce 1991 při natáčení filmu Flirtování, znají se ale mnohem déle. Chodily na stejnou střední školu a byly členkami stejné divadelní společnosti. „Už jsme toho během těch let zažily hodně. Máme pro sebe velký respekt a lásku,“ uvedla Watts v roce 2017.

Michelle Williams (40) a Busy Philipps (41)

I tyto dvě slavné herečky spojila práce, natáčení populárního seriálu Dawsonův svět v roce 2001. „Miluju ji. Je důkazem, že životní láska ženy nemusí být muž!“ řekla Williams v roce 2016. Byla to právě Philipps, která byla přítelkyni největší oporou po tragické smrti Heatha Ledgera v roce 2008. S předčasně zesnulým hercem má Williams dceru.

Herečky, jež jsou obě dcerami slavných rodičů, to spolu táhnou už od střední. Hned v počátku svých kariér si společně zahrály ve filmu Dr. T a jeho ženy, ve kterém měly předepsaný polibek. Dodnes o tom prý vedou rozpravy.

Reklama

Další články

Načítám