Hlavní obsah
Článek

Herečka Drew Barrymore (49) je velká dietářka, přesto se jí stále nedařilo shodit „tvrdohlavá“ kila navíc, jak si velmi přála. Nyní se na svých sociálních sítích pochlubila, že konečně dosáhla kýženého úspěchu. Sdílela také fotografie před a po zhubnutí. Za tři měsíce zhubla jedenáct kilo a jak sama říká, bojovala jako lev.

„Většinou v reálném životě postrádám disciplínu, ale se správnými lidmi můžeme dosáhnout svých cílů,“ nechala se slyšet herečka a pěla chválu na svou trenérku Marnii Alton. „Alespoň vím, že jsou tu experti, na které se mohu obrátit. Podívejte se, co se mnou Marnie udělala za tři měsíce. Až budu mít v příštím roce chvilku volna, jdu si pro vás,“ vzkázala svým přebytečným kilogramům.

Barrymore se již v minulosti podařilo zhubnout, v roce 2016 shodila pro roli v seriálu Santa Clarita Diet devět kilo. Pro herečku, která si kvůli genetice musí odpírat i pizzu, jsou to velké úspěchy. Barrymore v poslední době omezila i hraní, aby se mohla věnovat dcerám Olive (6) a Frankie (4).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám