Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rodina blogerky Dominiky Myslivcové (29) se rozrostla o dalšího člena. Její mladší sestra Natálie (23) přivedla na svět dcerku.

Sympatická Natálie Myslivcová se stala již trojnásobnou maminkou. Se snoubencem Markem má skoro tříletá dvojčata Marcuse a Mathiase, ke kterým přibyla sestřička. Holčička, jejíž jméno je zatím tajemstvím, přišla na svět císařským řezem, stejně jako její starší sourozenci.

S třetím potomkem bude u Myslivcových pořádně veselo, ale toho se Natálie nebojí. Na začátku těhotenství se dokonce nebránila představě, že by pod srdcem nosila další dvojčata.

„Já jsem se vlastně připravovala na další dvojčátka a spíš mě překvapilo, že je miminko jen jedno. Je to něco úplně jiného, co si zatím neumím představit. Vždy jsem si říkala, že jedno miminko musí být pohoda a tři snad zvládnu," svěřila nám tehdy brunetka.

Radost z narození dívenky neskrývá ani trojnásobná teta Dominika Myslivcová, která šťastnou zprávu ihned sdílela s fanoušky na svých sociálních sítích. Sama se ještě na vlastní potomky necítí. „Děti miluju a jednou je určitě chci, ale není kam spěchat a chci se ještě nějakou dobu pořádně vyspat," svěřila nám tehdy v reakci na sestřino těhotenství.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám