Hlavní obsah
Článek

V rodině Jany Paulové (69) je důvod k oslavám. Oblíbená herečka a režisérka se stala poprvé babičkou. Její mladší dcera Anežka přivedla na svět holčičku, které dali s partnerem netradiční jméno Allegra Jana.

„Měla jsem to štěstí, že jsem na přání své dcery mohla být u toho, když moje vnučka přišla na svět. Pojmenovali ji Allegra, protože její jméno znamená „šťastná, živá“, a protože má britského tatínka,“ prozradila Super.cz novopečená babička.

„Dostala i prostřední jméno - Jana, prý z lásky ke mně. Moc si všechny ty věci okolo miminka užívám a rozpomínám se, jak jsem to s holkami dělala já,“ svěřila nám herečka, která má kromě Anežky ještě dceru Adélu.

Holčička, jejíž jméno má původ v Latinské Americe, se má čile k světu a babička Jana Paulová neskrývá nadšení. „Některé lásky na první pohled vydrží celý život. Tak jsem to měla se svými dcerami, a tak to budu mít se svou vnučkou, která se před týdnem 7.7. narodila,“ napsala k prvnímu společnému snímku s vnučkou.

Z nové životní role je příjemně překvapená. „Ani jsem si nemyslela, že být babičkou mi přinese takovou radost a štěstí. Na světě je zase krásně a všechno dává smysl,“ dodává Paulová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám