Hlavní obsah
Článek

Nejedna fanynka Vojty Dyka (38) zaplakala, když si před lety jeho srdce získala jedna z nejobsazovanějších českých hereček Tatiana Vilhelmová (45). Sblížili se při zkouškách hry Bláznivý Petříček na podzim roku 2010. O pár měsíců později vyšel najevo jejich poměr a v dubnu 2011 herečka otevřeně přiznala, že jsou do sebe zamilovaní.

„Někdy vztahy při práci přerostou ještě dál než k přátelství. Jsem šťastná," řekla tehdy pro Novinky.cz na film párty, kterou pořádal Petr Jákl, jenž režíroval film Kajínek, kde si Vilhelmová zahrála Kajínkovu advokátku.

Od tohoto večírku už své city veřejně skrývat nemuseli a začali ruku v ruce vyrážet na společenské i kulturní akce jako oficiální pár. Do vztahu se zpěvákem a členem bývalé kapely Nightwork šla herečka se dvěma syny z předchozího manželství s filmařem Pavlem Čechákem.

V roce 2013 se Vilhelmové a Dykovi narodil první společný potomek, syn Alois. O několik let později si pro své kolegy a fanoušky přichystali příjemné překvapení, když v květnu 2019 oznámili, že se vzali. A z oblíbené herečky, která dnes slaví narozeniny, se stala paní Dyková.

Podívejte se v galerii, jak s nimi šel čas.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám