Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do hereckého nebe odešel Ladislav Potměšil (†75), kterého diváci znají z řady filmů, nekonečných seriálů i divadelních inscenací. Zemřel 12. července v 9 hodin ráno v motolské nemocnici. Rodina nyní oznámila, jak proběhne rozloučení.

Hercova manželka Jaroslava Brousková uvedla pro ČTK, že rozloučení se uskuteční v úzkém kruhu rodinném.

Nad smrtí oblíbeného kolegy a kamaráda truchlí řada známých tváří. Zatím ale není jisté, kdy, a zda vůbec, budou mít možnost dát mu poslední sbohem. „Byl naprosto skvělý kolega. Když jsem začínala, tak pro mě byl oporou. Byl to báječný člověk a parťák,“ nechala se například slyšet herečka Eva Čížkovská (58), která si s Potměšilem zahrála v Discopříběhu 2 nebo seriálech Hospoda a Ordinace v růžové zahradě.

„Byl strašně vtipný, usměvavý jako sluníčko, výborný chlapík. Věděla jsem, že je nemocný. Člověk doufá a ono se to takhle semele. Musím říct, že mě to zasáhlo. Je mi to hrozně líto, mám slzy v očích,“ svěřila zdrceně herečka Simona Postlerová, která se s Ladislavem Potměšilem potkávala desítky let na place i v divadle.

Reklama

Další články

Načítám