Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Publicista a politik Radek John (66) se oženil s bývalou fotomodelkou Markétou Zámyslickou. V neděli 10. července si po mnoha společných letech řekli „ANO“ a nevěsta Super.cz prozradila, jak jejich veselka probíhala.

„Náš den jsme si užili skvěle, jen ve dvou a dva svědci,“ sdělila nám Markéta, která převzala manželovo příjmení Johnová.

Zároveň vyvrátila spekulace, že ke svatbě došlo kvůli očekávání potomka, jak se ihned začalo šířit médii. „Žádný jiný důvod, než ten, že víme, že jsme pro sebe stvoření, nebyl,“ uvedla.

Velkolepý obřad o desítkách hostů se nekonal. Svatba proběhla jen za přítomnosti snoubenců a svědků nedaleko domova. „Nechtěli jsme zanechat ekologickou stopu, takže jsme pouze slezli schody v baráku, přešli silnici a vylezli schody k radnici. Tam si řekli ano, slezli schody z radnice a šli si dát domů vychlazené šampaňské,“ prozradila dále manželka známého novináře. Zbytek dne si novomanželé užívali jeden druhého o samotě.

„Zatáhli jsme závěsy, které jsem kvůli intimitě před svatbou koupila, a celý zbytek dne jsme si užívali svůj nový stav,“ dodala Markéta Johnová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám