Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejstarší ze tří potomků vévody a vévodkyně z Cambridge Williama (41) a Kate (42), princ George (10), dnes slaví narozeniny. Při té příležitosti zveřejnil Kensingtonský palác, jako už tradičně, nové portréty oslavence. Snímky pořídila jeho maminka, která každoročně zaznamenává, jak jejich následník trůnu roste.

George je okolím zbožňován pro svůj lišácký úsměv a roztomilost, kterou předvádí i s přibývajícími roky.

Ani letos nebude George ochuzen o perfektní narozeninovou oslavu, kterou mu rodiče připraví doma. Předešlé roky slavili na ostrově v Karibiku.

Fanoušci z celého světa zahrnuli prince na sociálních sítích královské rodiny gratulacemi a lichotkami. „Všechno nejlepší, náš budoucí králi.“ „Roste z něj krásný mladý muž,“ objevilo se v komentářích pod novými snímky. „Jsi jako dvojník tvého otce. Přeji ti fantastický den plný sladkostí, dárků, hodně zábavy a smíchu,“ napsal oslavenci další fanoušek.

Ke gratulacím na Instagramu se přidali i jeho prarodiče princ Charles a vévodkyně Camilla: „Přejeme princi všechno nejlepší k dnešním 7. narozeninám."

„Všem děkujeme za krásná přání k dnešním narozeninám prince George,“ vzkázali z Kensingtonu.

Reklama

Další články

Načítám