Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Neexistuje člověk, který by se zalíbil všem. O tom ví své i herečka Vlastina Svátková (42), která v karanténě dřela na své postavě a dočkala se kýžených výsledků. Najdou se ale tací, kterým se její postava nepozdává.

Nedávno se herečka pochlubila snímky, na kterých ukázala svou současnou formu ve sportovní podprsence a legínách. Fanouškům ukázala, že i po třech porodech je možné docílit pevné postavy, za kterou se rozhodně nemusí stydět.

Přestože většina obdivovatelů její formu ocenila a některé z fanynek dokonce toužily po receptu, jak Vlastina svého vyrýsovaného bříška docílila, jiní mají zcela opačný postoj. Jeden z rýpalů napsal svůj názor herečce a spisovatelce do soukromé zprávy na sociální síti.

„Vy už hlavně nehubněte! Mně se zdá, že vy ženy v tomto přepracujete líbivost mužů. Jako dobrý, ale krev a mlíko je základ. Mějte se pěkně,“ přistálo Vlastině Svátkové v poště.

Ta se ale nenechala uštěpačnými radami rozhodit. „Děkuju, ale vy se prosím starejte o sebe, svůj zjev a tělo a moje tělo, a to, jak vypadá, nechcete na mně. Mně je úplně jedno, co se líbí nebo nelíbí mužům. Krásný večer,“ utnula s klidem konverzaci herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám