Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Veronika Arichteva (37) se dostala do povědomí diváků rolí Sylvy Petrové v seriálu Ordinace v růžové zahradě. Tehdy ještě nosila své rodné příjmení Nová. Nebyla to ale zdaleka její první role.

Před kameru se postavila už coby čtyřletá holčička ve filmu Čarodějky z předměstí. Za 8 let se objevila v pohádce Jezerní královna, kde si zahrála jedno z dětí. Později se začala věnovat i divadlu, především zájezdovému, ale u seriálů zůstala. Mezi její další herecké počiny patří oblíbené Vyprávěj nebo První republika. Oba seriály režíroval její dnes již manžel Biser Arichtev, a právě díky prvnímu zmíněnému seriálu se seznámili. V té době sice byli oba zadaní, jenže jiskra, která mezi nimi přeskočila, se nedala přehlédnout a situace nabrala rychlý spád. Už za půl roku proběhla veselka.

Jak herečka sama říká, brala si svého muže v té největší zamilovanosti a s růžovými brýlemi na očích. Přesto, že to mohlo skončit katastrofou, jejich manželství teorii o zamilované nerozvážnosti vyvrací. Letos budou sedmým rokem ve šťastném manželství, ve kterém se střídavě starají o syna Teodosia, kterého má Biser z předchozího vztahu. Společně se ale těší i na svého společného potomka, který přijde na svět v září.

Podívejte se v galerii, jak šel s oblíbenou herečkou čas v průběhu posledních třinácti let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám