Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od dob, kdy Iveta Vítová (40), tehdy ještě pod svým dívčím jménem Lutovská, zabodovala na České Miss, se u ní hodně změnilo. Kromě modelky se stala i moderátorkou a zadařilo se jí také v soukromí. Po takřka roční známosti se v roce 2011 vdala za podnikatele Jaroslava Víta a o dva roky později se stala maminkou dcerky Anetky, která možná půjde v jejích šlépějích.

Iveta, která dnes slaví narozeniny, se i po porodu může chlubit jednou z nejhubenějších postav v českém modelingu. Tomu se začala věnovat už ve svých 14 letech a do Miss se poprvé přihlásila v roce 2004, ale neúspěšně. Nevzdala se a štěstí zkusila i o pět let později, kdy se jí podařilo získat korunku královny krásy.

Od té chvíle patří dlouhonohá blondýnka mezi žádané modelky na předvádění plavek či spodního prádla. Skvěle si vede i před kamerou na televizních obrazovkách. Po boku Petra Suchoně uvádí Televizní noviny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám