Hlavní obsah
Článek

Agáta Prachařová (38) znovu odcestovala do Izraele. Jak se zdá, na novou životní kapitolu bez manžela Jakuba Prachaře (40) je připravená.

Bývalá modelka je v Tel Avivu u své matky Veroniky Žilkové (62) jako doma, a na tamní prostředí si zvykají i její děti Kryšpín a Mia.

O rozpadu manželství Prachařových se spekuluje už dlouhé měsíce a přesto, že ani jeden o krizi veřejně nemluví, naznačují rozchod skrze sociální sítě. Veronika Žilková navíc při svém vyjádření soustrasti k rodině zesnulého Karla Gotta (†80) omylem propálila informaci, že se mezi její dcerou a zetěm schyluje k rozvodu.

O oficiálním rozvodu zatím nejsou žádné informace, Agáta se ale podle všeho cítí být volná. Na sociálních sítích si změnila příjmení na Hanychová a vysílá dost jasné signály, že s Jakubem, jakožto partnerem, už ve svém životě nepočítá.

K nové fotce z pláže, na které září štěstím, napsala: „Konečně klid...já a moje děti...nic není víc.“ A do hashtagů ještě připsala vzkaz manželovi: „Lepší být sama, než s někým ztrácet čas. Tři jsou super rodina.“

Reklama

Další články

Načítám