Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na obrazovky zamířila třetí řada reality show Like House. Na necelé tři měsíce se partička influencerů přestěhuje do vily, kde budou jejich společné soužití dokumentovat kamery. Součástí budou také soutěže a hry, kterých se musí všichni bez výjimky účastnit.

V naší anketě se můžete s letošní partou soutěžících seznámit a zjistit, kolik času tráví influenceři na sociálních sítích, jakou nejvyšší částku dostali za spolupráci nebo co by udělali s výhrou, která činí půl milionu korun.

Někteří nás překvapili tím, že sociálním sítím paradoxně příliš času nevěnují, jiní jsou schopni na telefonu strávit 14 až 16 hodin denně. V mnoha případech se soutěžící shodli, že by část výhry věnovali své rodině a myslí nejen na materiální potěšení, ale i svou budoucnost a studium.

„Prvně bych chtěl pomoct rodičům, kteří mi pomohli, když jsem chtěl jít na soukromou školu. Chtěl bych jim nějak vrátit ten čas a peníze a přispět jim na barák, protože tam jednoho dne budeme bydlet, i moje děti, možná i budoucí žena,“ prozradil Super.cz jeden z účastníků.

V loňském ročníku doplnila partu influencerů ostřílená Agáta Hanychová (38), letos mezi sebou soutěžící přivítali sexbombu Dominiku Myslivcovou (29). Společně s Dominikou do vily nastoupí Hana Gelnarová, Sebastian Lyang, Vojtěch Medlen, David Nguyen, Liubov Tupiková, Lukáš Tůma a Simona Tvardek. Like House odstartoval 7. března na Prima Show.

Reklama

Další články

Načítám