Hlavní obsah
Článek

Léto už pomalu klepe na dveře a plavkovou sezónu zahájila řada českých krásek. Na krásné počasí však nečekaly doma, ale odletěly chytat bronz do zahraničí. V teple a na pláži tak mohly předvést své dokonalé figury.

Na slunnou Sicílii odletěla na pár dní herečka a modelka Bára Mottlová (37). Jižní Itálii si sexy blondýnka nemůže vynachválit a vedle relaxování na pláži pojala svou dovolenou hodně aktivně. „Je to tu božský. Tuhle dovolenou beru hodně sportovně. Vstávám každé ráno na východ slunce, medituji a běhám,“ svěřila se Super.cz Bára.

Koupání v moři si užila i dýdžejka Andrea Pomeje (35). Se svým partnerem vyrazila do Chorvatska, kde nebyla letos naposledy. Během letních prázdnin se hodlá do země vrátit, a to kvůli několika vystoupením, kdy se objeví za mixážním pultem.

Koupání v moři a slunění na pláži si už nějakou dobu užívá i Tereza Kerndlová (37). S manželem letos na jaře pořídili dům na jihu Španělska. Zpěvačka si tak dovolenkovou atmosféru bude moct dopřávat celoročně.

Plavkovou sezónu už zahájila i zpěvačka Olga Lounová (43). Ta odjela na dovolenou na exotický ostrov Svatý Martin, který si svou malebností nemohla vynachválit. Svou postavu v plavkách předvedla také blogerka Dominika Myslivcová (29). Blondýnka odletěla chytat bronz do španělské Marbelly.

A dovolenou u moře má za sebou i modelka Agáta Hanychová (38). Cílem její cesty se tentokrát stala Itálie, kde nebyla sama. Společnost jí u moře dělal nový přítel. „Ano, jsem na dovolené a mám se hezky," řekla Super.cz ke svému novému objevu.

Která dáma by vám byla nejpříjemnější společností na dovolené?
Bára Mottlová
17 %
Andrea Pomeje
12,6 %
Tereza Kerndlová
41,8 %
Olga Lounová
12,7 %
Dominika Myslivcová
12,9 %
Agáta Hanychová
3 %
Celkem hlasovalo 24792 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám