Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Karanténu trávila Dominika Myslivcová (29) ve svém pražském bytě. Logicky tak byla odříznutá od své rodiny, která žije v Ostravě. Blogerka posedlá růžovou se nemohla dočkat, až uvidí svou maminku, sestru a hlavně synovce, dvojčata Markuse a Matiase (1,5).

Po skoro dvouměsíční pauze byla překvapená, jak chlapci vyrostli. „Nerostou ti moji synovci nějak moc rychle?! S mými 163 cm mě za chvíli přerostou, ani nemrknu. Ale tak co už, aspoň z nich budou pořádní chlapi a tetička bude mít bodyguardy,“ komentovala influencerka společný snímek se svými mini příbuznými.

Následně Dominika zveřejnila fotku se svými synovci, jak pózují u dětské verze luxusního sportovního vozu. „Ségra říkala, že by mi to taky slušelo. Nevím, jestli myslela auto, nebo děti,“ vtipkovala Dominika Myslivcová. Jsme zvědaví, jestli to pětadvacetiletá kráska s rodičovstvím myslí opravdu tak vážně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám