Hlavní obsah
Článek

Halloween a masky se těší čím dál větší popularitě nejen v zahraničí, ale i u nás. Tento svátek patří v cizině mezi nejoblíbenější a zahraniční celebrity se každý rok nemohou dočkat, až se předvedou ve strašidelných, mnohdy až bizarních kostýmech, které si nechávají připravovat klidně i několik týdnů předem. Tento trend velkolepých halloweenských večírků zatím do Česka nedorazil, i přesto se mezi známými tvářemi našly krásky, které nezůstaly u vyřezávání dýní a předvedly se v maskách. I když to každá pojala po svém.

Například supermodelka Daniela Peštová (53) přidala na Instagram snímek z ložnice, který na první pohled mohl vzbudit velký rozruch. Oko jí totiž rámuje velký monokl a z natrženého rtu jí teče krev. Naštěstí nedošlo k žádnému fyzickému násilí ani potyčce s manželem Paľem Haberou (61). Komentářem „Happy Halloween“ Daniela všechny uklidnila, že jde pouze o líčidla.

Růžová bloggerka Dominika Myslivcová (29) vsadila na vyzývavost a vybrala si kostým komiksové rebelky Harley Quinn. „Někde jsem slyšela, že Halloween je prý jediný svátek, kdy je povoleno se obléct “lehce” a nikdo se na vás nebude dívat pohoršeně... Co je na tom pravdy?“ napsala Myslivcová provokativně pod fotku, kde ukazuje spodní prádlo.

Modelka Simona Krainová (51), která dokáže být také pořádnou rebelkou, se pro tentokrát vykašlala na sexy úbory a vyšla si na halloweenskou party jako roztomilý pejsek s oušky a čumáčkem. Její manžel Karel Vágner zvolil masku „staříka“ a obarvil si své zrzavé vousy na bílo.

Některým dámám stačila místo masky pouze aplikace v telefonu se správným filtrem. Například moderátorka Michaela Ochotská (39) přidala na Instagram sexy selfie s falešnou jizvou na čele. Modelka Tereza Maxová (52) filtrem naopak pobavila. Jako první přidala milý snímek se synem, ze kterého následně vytvořila fotku, na které sobě i synovi přidala vrásky a desítky let.

Mezi nejpovedenější proměny bezesporu patří líčení moderátorky Andrey Antony, která si v masce odmoderovala i svoje Divošky na Primě. Další kráskou, která si na sobě dala záležet je svůdná Tereza Kerndlová (37), která dorazila na večírek v propracovaném kostýmu jako strašidelná, ale zatraceně sexy červená karkulka.

Reklama

Další články

Načítám