Hlavní obsah
Článek

Dominika Myslivcová (29) si zakládá na životě v luxusu, kterým se také ráda chlubí na sociálních sítích. Zdaleka ne všichni s ní ale sympatizují a mnohdy se pod jejími příspěvky vyskytne i hodně ostrá kritika, která svůdné blondýnce není vůbec příjemná.

Tentokrát některé fanoušky pobouřila svým pozdravem z dovolené u moře, kterou si užívala na jachtě. „Nikdy jsem netoužila po perfektním životě, ale po šťastném životě! A čím jsem starší, začínám chápat, že většinu věcí máme jen ve vlastních rukou. Ne nadarmo se říká, každý svého štěstí strůjce. Přestaňte přežívat a začněte žít,“ připsala k fotce v plavkách svá moudra.

To ale některým lidem očividně hodně hnulo žlučí, neboť si myslí, že si takto neužívá za vlastní peníze. „S jakým starým dědkem seš tentokrát?“ nešetřila ji jedna z komentujících.

Takové narážky si česká Barbie pochopitelně nenechala vůbec líbit. „To je hrozné, kolik se tady najde chytrých lidí, kteří přesně ví, jak by měli ostatní žít, kolik vydělávají a s kým jsou. Místo toho, aby si zametli před vlastním prahem, tak poučují ostatní. Ale to je ta naše mentalita, prostě úspěch se neodpouští, a když se má někdo lépe, tak už je špatný a můžou za to buď jeho rodiče anebo partner,“ reagovala Dominika, která však doposud neprozradila, s kým luxusní dovolené tráví.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám