Hlavní obsah
Článek

Dříve plnila Dominika Myslivcová (29) internet povrchními posty o luxusu a módě, nyní jsme ale zaznamenali významný obrat. Poté, co její o čtyři roky mladší sestra Natálie přivedla na svět dvojčata Markuse a Matiase, tak se zdá, že se jí změnily životní hodnoty.

Stále je to samozřejmě ta bláznivá blogerka posedlá růžovou, ale je zjevné, že si uvědomuje, že na světě existují i jiné věci, než je kosmetika, drahá auta a exotické dovolené.

Nedávno Myslivcovou její synovci, žijící v Ostravě, navštívili v Praze. Hrdá tetička s nimi vyrazila do motýlí zahrady v centru Prahy a pochlubila se společným snímkem. „Úžasný, krásný, nepopsatelný zážitek, i kluci byli nadšení,” okomentovala Dominika fotku.

Následně za nimi vyrazila do jejich rodné Ostravy, kde si rovněž neodpustila společnou fotku ve chvíli, kdy byli všichni vyfešákovaní jako ze žurnálu. Společnost dětí si Dominika zjevně užívá, ale nevypadá to, že by si brzy pořídila vlastní. „Do plození dětí se ještě nijak neženu,” svěřila se nám před časem Dominika Myslivcová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám