Hlavní obsah
Článek

Byly doby, kdyby jí snad i Ilona Csáková, která kdysi pěla ulítlý song Pink, záviděla! Módní blogerka Dominika Myslivcová (29) si splnila dívčí sen a nechala si na míru udělat obří šatnu, v níž je snad pětadevadesát procent plochy v růžové. Až by to někoho mohlo po prohlédnutí fotek nutit začít přemýšlet o transplantaci očí! Mrkněte do hodně podivné fotogalerie.

Asi každý z nás je „ulítlý“ na nějakou barvu, u Dominiky Myslivcové se to už ale zdá pomalu jako diagnóza.

Ráda si nechá říkat Pink girl (růžová dívka) a vším se snaží dávat najevo, že nejdůležitější věcí na světě je růžová barva.

Když ještě jezdila v růžovém fáru, dalo se to pochopit, ale bydlet v růžovém kvartýru, který jako by vypadl z katalogu pro panenky barbie, to se zdá už moc.

„Byla jsem na pracovní dovolené v Indickém oceánu. Když jsem se vrátila zpátky z koupání v moři a nákupů, byla už připravená. Šlo o překvapení pro mě. Vždy jsem o ní snila a je fantastická,“ pochlubila se Myslivcová, která se ráda pyšní tím, že její životní náplní je růžovost, luxus a nakupování.

Doufejme, že k svačině jí růžové sušenky, myje se v růžové vodě, dýchá růžový vzduch a trávník nebo krev má také ve stejné barvě. Jinak by iluze nebyla dokonalá!

Reklama

Další články

Načítám