Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Blogerka Dominika Myslivcová (29) je často kritizovaná za svůj kýčovitý vkus v oblékání, kořeněný růžovou barvou. Ale to, jak česká Barbie prokoukla na fotografiích Kateřiny Novákové, leckomu vyrazí dech.

Fotografku Kateřinu Novákovou znám už delší dobu, její fotky jsem vždy obdivovala, podle mě je to neskutečně talentovaná mladá žena. Focení vzniklo tak nějak běžně, napsaly jsme si, domluvily se, sešly se,” uvedla Myslivcová, jak se s Novákovu daly dohromady.

Dominika na fotkách vypadá, že si to celé užívá. Ve skutečnosti ale vznik těchto obrázků provázelo spoustu odříkání. „Jsem ráda, že jsem mohla stát před jejím fotoaparátem, i když pózování nebyla žádná procházka růžovou zahradou,” říká Myslivcová a jedním dechem dodává: „Katka po mně chtěla opravdu velké gymnastické pozice. Druhý den jsem se nepohnula, a tak mě bolely záda, že jsem musela ke svému fyzioterapeutovi. Ale výsledek stojí za to a pro krásu se přece musí trpět.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám