Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Neměla by radši točit videa o líčení a těžkém údělu bohatých slečen? Blogerka Dominika Myslivcová (29) si svým růžovým mozkem teď pořádně zavařila. Ještě, než ohlásila kandidaturu do krajského zastupitelstva v Moravskoslezském kraji, kvůli které nazpívala i song proti muslimům, pustila se i jinak do kritiky imigrační krize. Jenže se ukázalo, že víc informací má o značkách kabelek než o téhle věci!

Dominika si na známý server umístila video, v němž šokovaně vypráví, jak byla v Teplicích a jak ji šoklo, že jsou celé zamořené muslimy.

„Sedím si na kávičce a všude jsou muslimky. Je hrozné, kam jsme to až dopracovali. Skoro každý týden jsou teroristické útoky a my si v klidu necháváme otevřené hranice a pouštíme si sem imigranty, jako by se nic nedělo?“ ptá se s úžasem.

Spousta lidí jí přitakává a je zhnusena, objevuje se mnoho nenávistných reakcí. Dominice a jejím fandům ale asi nikdo neřekl, že ne každý muslim je imigrant a že Teplice jsou opravdu plné muslimů, jenže bohatých, kteří jezdí na léčení do tamních lázní a pak se většina vrací domů, pokud si zde nekoupí luxusní paláce a nerozhodnou se tam rovnou žít. Nejde o žádné útěkáře před válkou, ale finančně slušně zajištěné rodiny. V Teplicích to občas mezi nimi a místními vře už kvůli tomu, že v místních parcích po sobě někteří nechávají nepořádek, ale lidé, které pohoršeně Myslivcová ve videu ukazuje, pod „hábity“ nenosí bomby, nýbrž zlaté karty.

„Zrovna ti v Teplicích jsou ti z těch bohatších, jezdí tam pravidelně na dovolené a rozhazují peníze ve velkém. Téměř celá ekonomika Teplic závisí na turistice, na muslimech. Nedělají tam o moc větší bordel než ostatní lidi. A i přesto, že je tam sedm kostelů, tak tam pravidelně jezdí.“ snaží se marně vysvětlit Dominice v komentářích jeden z uživatelů její nepochopení.

Dominika by se raději měla věnovat charitě, která jí tak jde, nebo zpěvu a růžovým myšlenkám než politice. A nejezdit do Karlových Varů, aby ji nešokovali i Rusové! Protože i mezi nimi jsou muslimové. A vůbec by neměla jezdit do USA, protože tam je zase hodně černochů. I muslimských...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám