Hlavní obsah
Článek

Na internetu provokuje svými řečmi o luxusním životě, oblečení a technice, lidem připadá ještě víc blonďatá, než je ve skutečnosti, sem tam ale také příjemně překvapí. Dominika Myslivcová (29) má pod dmoucími ňadry asi opravdu srdce ze zlata!

Nedávno pomohla prodejem kalendářů se svými velmi odvážnými snímky nemocné Karolínce, která po herpetické encefalitidě nemůže sama jíst, chodit ani mluvit, navíc složitě polyká. Peníze jí pomohly zaplatit operaci, při které jí lékaři rozvolnili svaly. Bude mít menší bolesti a její kvalita života se o mnoho zlepší.

Teď dívenku překvapila znovu. Rodina žádala pojišťovnu o kočárek, který jí ale odmítli proplatit. Myslivcová, která se kromě videoblogů (teď naposledy má jeden výukový o líčení)i hrne i do zpěvu, nelenila a sehnala růžové vozítko, v němž teď rodiče spokojenou slečnu vozí jako princeznu.

„Byla jsem ráda, že jsme s českým výrobcem mohli Karolínce pomoci. Je to kočárek a přívěsný vozík za kolo zároveň. Samozřejmě růžový,“ pochlubila se Super.cz Dominika.

„Jsme nadšeni. Už jsem zvyklá na mnoho soucitných pohledů, teď ale nikdo nevnímá, že máme nemocnou holčičku a všichni obdivují, jak máme krásný kočárek. Karolínka měla při převzetí ještě po operaci velké bolesti, ale jak jsem ji do kočárku dala, byla strašně spokojená. Jako by ho dělali přímo jí na míru. Na procházky je to ideální. Dominice moc děkujeme,“ pěje chválu na blonďatou blogerku matka Kateřina Hájková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám