Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Její mediální obraz připomíná pokřivené zrcadlo. Dominika Myslivcová (29) si totiž kvůli svému růžovému blogu vytvořila vlastní alter ego, které nemusí být každému po chuti. Jednadvacetiletá blondýnka se prostřednictvím internetu chlubí obrovským množstvím oblečení, šperky, bohatými milenci i luxusními cestami do zahraničí. Ne nadarmo jsme ji potkali na prezentaci její oblíbené blyštivé značky bižuterie.

Chlubivý přístup bez špetky pokory paradoxně poutá stále větší množství fanoušků, existují ale někteří, kterým blogerka leží v žaludku.

„Lidi jsou na mě velmi často zlí, ale já se s tím lehce smířím. Opravdu nebrečím doma do polštáře a nehroutím se. Beru to v klidu a v podstatě mě to baví,” řekla Dominika a svůj postoj vysvětlila: „To si ani nedovedeš představit, jaká je to zábava si večer sednout k notebooku a číst si ty nenávistné komentáře. Říkám si, co ti lidi mají asi na práci, když mají čas psát nějaké blondýně, která vůbec nikoho nezajímá, nějaké komentáře.”

Myslivcové dokonce poměrně často vyhrožují fyzickým násilím, ale doposud k osobní konfrontaci nedošlo. „Jednou, když jsem šla na párty, tak mě chtěla jedna holka kopnout. Byla ale trošku připitá a jak se rozběhla, tak se jí to nepovedlo a mně se nic nestalo,” usmívala se Dominika Myslivcová.

Reklama

Další články

Načítám