Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Blogerka Dominika Myslivcová (29) chodí stále oblečená ve světlých barvách, nejčastěji v růžové, a tak své nedostatky těžko zakrývá. Sama přiznává, že s váhou svádí neustálý boj. Snaží se na sobě pracovat, ale nebrání se ani plastikám.

"Celý svůj život bojuju s postavou, je to stále nahoru a dolů. Na liposukci bych šla. Ne hned, ale když to nepůjde, tak ano," přiznala Super.cz Dominika. Zatím bojuje a pracuje na sobě. "Nevzdávám se, a když to nejde, tak ještě víc dřu. Nesedím doma na zadku u televize a nejím čokolády. Makám," prozradila na prezentaci nové kolekce šperků.

"I když bych měla čtyřicet kilo, tak se sebou budu stejně nespokojená. Postava je můj největší nedostatek," dodala Dominika, která si na akci oblékla tílko s pořádným výstřihem. Naopak své přednosti vystavila. Pyšní se poprsím číslo čtyři. "Je to příroda. Tady myslím žádný zákrok potřeba není," dodala se smíchem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám