Hlavní obsah
Článek

Růžová patří k Dominice Myslivcové (29) stejně jako černá k Lucii Bílé. Proto bylo velkým překvapením, když se blogerka na focení pro pánský magazín Playboy vzdala svého charakteristického znamení.

„S tím, že jsem fotila v černém, jsem se smířila lehce. Měla jsem na sobě růžové kalhotky, tak to pro mě nebylo tak kritické,” komentovala skutečnost zpívající hvězda internetu.

Před objektivem fotoaparátu Filipa Matušínského se prý cítila komfortně, ostatně nebyla to jejich první společná práce. „Bylo to moc fajn, focení s Petrou Řehořkovou a Filipem Matušínským jsme si moc užili a o to jde,” říká Dominika.

Myslivcová sice fotila pro Playboy, nijak ale tuto skutečnost neprožívala. Jejím snem prý nikdo nebylo stát se zajíčkem. „Jak slyším skoro ze všech stran, tak každá blonďatá holka, co má prsa, touží po tom být playmate. Já ale nikdy takový cíl neměla. Dostala jsem sice nabídku se jí stát, ale držím se toho, že nahou mě uvidí jen můj přítel, takže jsem odmítla,” řekla Dominika, kterou tak na lesklé obálce odhalenou zřejmě neuvidíme.

Reklama

Další články

Načítám