Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nemají společnou jen barvu vlasů, věk a také podezřele podobné fotky nafocené v luxusním rakouském hotelu. Eva Perkausová (30) a Dominika Myslivcová (29) jsou obě nepříliš dobrými řidičkami. Mluví za to celá řada nehod, které v poslední době krásky napáchaly, a celá řada dalších karambolů.

Poslední historka se nápadně podobá vtipu o blondýnkách, smutné ale na celé věci je, že se nejedná o vtip, ale o realitu. Zpívající blogerka nedávno ťukla své růžové auto za stovku, místo něj dostala náhradní vůz, dokud její růžové vozítko neopraví. Nad tím by člověk ještě mávl rukou, že se taková věc může stát. Během cesty z Prahy do rodné Ostravy jí došlo palivo, a tak se česká Barbie rozhodla natankovat. Místo nafty ale natankovala do nádrže benzín, a škoda se tak vyšplhala téměř na sto tisíc korun.

Tady se potvrdilo, že bychom vtipy o blondýnkách neměli brát na lehkou váhu. Dominika totiž není jediná hrozná blonďatá řidička v našem českém rybníčku. Mohla by si podat ruku právě s kolegyní Evou Perkausovou, které se podařilo spáchat naprosto to samé. Divíme se, že holky vůbec udělaly řidičák.

Benzínem v naftovém motoru ale nekončíme. Jak se nám povedlo zjistit, Dominice tři dny zpátky došel benzín v jejím dalším autě, které měla na testování, a tenkrát pro změnu na benzínku ani nedojela. Co k tomu dodat? Můžeme se jen modlit, ať už Barbie začne jezdit metrem, anebo si najme řidiče.

Reklama

Další články

Načítám