Hlavní obsah
Článek

Momentálně je Dominika Myslivcová (29) prý šťastně zadaná, o svém protějšku ale skálopevně mlčí. Blogerka posedlá růžovou barvou ale neváhala mluvit o své předchozí známosti. Internetová hvězdička celé čtyři měsíce chodila s Američanem, se kterým dokonce plánovala společnou budoucnost. „Ve Státech jsme vybírali společný dům a plánovali budoucnost, jenže já se v poslední chvíli zasekla a uvědomila si, že to vlastně ani nechci,” říká

Myslivcová dala před životem za velkou louží přednost kariéře v Čechách. „Nedovedla jsem si představit žít bez své rodiny a přátel. Navíc při jeho zaměstnání sportovního doktora by byl od rána do večera v práci a já nechtěla skončit jen jako manželka úspěšného muže, která se bude starat o domácnost. Na to jsem až moc cílevědomá, chci si vybudovat svoje zázemí,” říká blogerka.

A komu tedy dává Dominika přednost, Čechům, nebo cizincům? „Když mám být upřímná, tak s cizinci mám lepší zkušenosti. Češi nejsou bohužel tak galantní, ale samozřejmě nehledám muže podle národnosti. Takže ano, chodila bych i s Čechem,” říká.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám