Hlavní obsah
Článek

Podařilo se jí zázračně zhubnout, a tak když Dominika Myslivcová (29) fotila svůj historicky první kalendář, díky nabranému sebevědomí se před objektivem fotoaparátu fotografa Filipa Matušinského skutečně nestyděla. Jediné, co jí bránilo se úplně odvázat, byl chlad. Fotilo se totiž v interiéru, ale i ve venkovních prostorách luxusního hotelu v Rakousku v době, kdy rtuť teploměru sahala hodně pod nulu.

„Nebyla to žádná sranda, celkem mrzlo. Ale co bych pro krásné fotky neudělala. Při představě výsledku šla nějaká zima stranou,” říká Dominika, která nám prozradila, jak bojovala s nepříjemnou zimou. „Neustále jsem pila teplé čaje a kávy a po dobu nefocení jsem se zabalila do kožichu. Ale zas tak strašné to nebylo, zima mi byla asi první hodinu, pak už jsem si to ani nepřipouštěla.”

Zpívající blogerka se s nehranou sebedůvěrou nechala slyšet, že ji samotnou velký zájem o její nové sexy fotky úplně nepřekvapil. „Popravdě čekala jsem, že to lidi budou strašně řešit, už jen kvůli tomu, že to byly mé první takto odhalené fotky. Ohlasy jsou půl na půl, někteří jsou nadšeni a jiní mají milióny výhrad. To je ale všude, sto lidí, sto chutí,” říká Dominika.

Reklama

Další články

Načítám