Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Blonďatý internetový mozek Dominika Myslivcová (29) se asi rozhodla naštvat půlku českého národa. Dívka, která se proslavila naivním až hloupým blogováním o módě a růžové planetě, totiž začala nakračovat do hudební branže. Rozhodla se světu sdělit vážné pravdy o tak důležitých věcech, že by jeden před tím utekl do blázince! Mrkněte na její nové trapnorůžové fotky do fotogalerie.

Dívce, která si říká Pinkslivcová, se nedá upřít jedno: je o ni zájem. Jedno její video má přes 52 miliónů zhlédnutí, její provokativní fotky na sociální síti přihlásilo k odběru sto tisíc lidí. Že by někoho nezajímala, to se říct nedá. A bude ještě hůř.

Rozhodla se totiž, že bude zpěvačkou, textařkou a režisérkou. Kromě připravovaného songu s králem diskoték Michalem Davidem slibuje nový šokující song.

Docela se bojíme, protože dosud nám prý ve svých prvních textech zvěstovala pravdy ve stylu, že nejtrapnější jsou holky se zadky velkými jako limuzíny, že nejhorší den člověka je úmrtí morčete nebo předložila zcela zásadní informaci o tom, jak miluje značku aut porsche (přestože sama jezdí růžovým „pšoukátkem“).

„Jenže teď to bude ještě horší. Nakazila se od své kamarádky, rapperky SharkaSs (semifinalistka Česko Slovensko má talent – pozn. red.), chce jako ona psát samá životní moudra, jen o dost růžovější. Skalní příznivce hiphopu čeká asi dobrovolný nástup na lobotomii,“ varuje Dominičin znechucený kamarád.

Kontroverzní slečně přes všechnu její blonďatost nelze upřít, že má dobré srdce, pomáhá totiž malým princeznám dárky (například nemocné Karolínce Hájkové přispěla na nákladnou operaci honorářem za focení a také vytěžkem z prodeje svých odvážných kalendářů) a také pro jiné holčičky organizuje Miss Princess. Snad z dívek ale nevyroste něco podobně děsivého!

Reklama

Další články

Načítám