Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před pár dny jsme vám na Super.cz prezentovali sexy kalendář, ve kterém to nebývale slušelo české Barbie Dominice Myslivcové (29). I slepý by si všiml, že snímky blogerky s obsesí pro růžovou se nápadně podobají fotkám, které na začátku minulého roku nafotila Eva Perkausová (30).

Je to trošku logické, neboť modelkou byla opět okatá blondýnka, za objektivem stál stejný fotograf Filip Matušinský a fotilo se v naprosto totožné lokaci pětihvězdičkového hotelu v Rakousku.

Proč se snímky tolik podobají, jsme se ptali samotného autora. „Důvod je prostý. Majitel hotelu byl z fotek Evy Perkausové nadšený. Dostali jsme nabídku nafotit něco podobného. Potřebovali jsme někoho nového a volba padla na Dominiku,” vysvětlil svůj záměr Matušinský. Podstatným důvodem vzniku fotek byla charita. Výtěžek z prodeje kalendáře totiž poputuje na pomoc hendikepované Karolínce Hájkové.

Eva Perkausová celou věc příliš komentovat nechtěla a zůstala jako vždy diplomatkou. „Fotografie jsem viděla. Dominice Myslivcové to na nich sluší. Jestli a proč jsou fotky podobné, tak to je dotaz spíš na jejich autora,” říká moderátorka TopStar magazínu.

To Myslivcová byla ve svém vyjádření razantnější. „S Perkausovou jsme podobné typy jen proto, že jsem blondýny,” říká Myslivcová a dodává: „Co se týká nějakého vzoru, tak jím nikdy nebyla a ani nebude. Já jsem nikdy neměla žádný vzor, jsem sama sebou a donedávna jsem ji ani neznala.”

Zpívající blogerka dále vysvětluje, jak se k zakázce dostala: „Na focení se mi ozval Filip Matušinský a celé to probíhalo v jeho režii. Jelikož jsem její fotky z hotelu viděla teď poprvé v životě, tak jsem ani netušila, že jsou podobné.” Hlasujte v anketě, jestli se tyhle dvě podobají....

Jsou si Perkausová a Myslivcová podobné?
Ty dvě jsou si podobné jako vejce vejci
10,7 %
Každá je úplně jiná
89,3 %
Celkem hlasovalo 10980 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám