Hlavní obsah
Článek

Česká Barbie Dominika Myslivcová (29) před nedávnem nafotila dost odvážné snímky s Filipem Matušinským. Před objektivem jeho fotoaparátu se objevila vůbec poprvé nahoře bez. Sundat horní díl oblečení prý pro ni nebyl až tak velký problém.

„Rozhodně jsem se nestyděla, ale je pravda, že jsem úplně ve své kůži nebyla, bylo to poprvé, co jsem se fotila takto polonahá,” směje se blogerka, která s úsměvem dodává svůj motiv: „Bylo to pro dobrou věc, rozhodli jsme se pomoci prodejem kalendáře nemocné osmileté Karolínce Hájkové, a proto jsem na to kývla. Hodně lidí se mě teď na sociálních sítích ptá, jestli bych se někdy fotila nahá, a má odpověď zní: Ne, nemám to v úmyslu.”

Dominika slíbila, že nový kalendář s věnováním pošle každému, kdo přispěje minimálně dvě stě korunami na konto Karolínky. To ale zamotalo hlavu týmu, který se stará o jeho produkci. Plánovalo se totiž vytisknout jen určitý počet kusů a předpokládalo se, že to bohatě stačí na pokrytí poptávky. Poté, co u nás vyšel článek se sexy fotkami blond kočičky, začal být o kalendář takový zájem, že se organizátoři bohulibého projektu rozhodli pro jeho dotisk a to ještě do něj stihli doplnit poslední list s návštěvou Dominiky u Karolínky.

Reklama

Další články

Načítám