Hlavní obsah
Článek

Neprovokuje pouze prostřednictvím svého blogu, Dominika Myslivcová (29) si poprvé vyzkoušela roli modelky a vyšly z toho poměrně odvážné fotky. Samozřejmě že se česká Barbie při focení svého prvního kalendáře nevzdala růžové.

„Já se nikdy za modelku neoznačovala, ale musím uznat, že ten den jsem se tak cítila. Focení bylo pohodové a zábavné, hned bych si to zopakovala znova,” říká populární blogerka. Ta si stoupla před objektiv fotoaparátu, za kterým stál fotograf Filip Matušinský. „Filip je opravdu profík a ví přesně, co dělá. Spolupracovalo se mi s ním skvěle, je to pohodář, stejně jako já,” komentuje spolupráci Dominika.

Focení odvážných fotek probíhalo v luxusním rakouském hotelu Jagdhof, ze kterého byla kráska nadšená. „Prostor hotelu jsem si užívala na maximum, když jsem zrovna nestála před foťákem, tak jsem volný čas trávila ve spa, na masážích nebo na kosmetice, kterou jsem si nemohla vynachválit. Z fotek Filipa jsem opravdu unesená, fakt mi to tam sluší,” vzpomíná kráska.

Kalendář nevznikal z rozmaru, ale jeho smyslem bylo pomoci dobré věci. „Tento kalendář byl vytvořen pro pomoc jedné osobě, a tou je malá osmiletá Karolínka Hájková, která trpí vážnou chorobou, při které nemůže sama jíst, pít a ani chodit. Proto pevně doufám, že díky charitativním kalendářům a nám všem sežene peníze na velmi důležitou operaci a následnou potřebnou rehabilitaci,” vysvětluje Dominika Myslivcová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám