Hlavní obsah
Článek

Dominika Mesarošová (38) má mezi pány pověst povětrné modelky. Jinak by se jí asi nemohlo stát, že dostává od mužů divné nabídky. Na naši otázku, jaký největší úlet zažila v životě na diskotéce, totiž odpověděla poněkud pikantně. „Měla jsem autogramiádu a přišel za mnou jeden muž, že chce podpis na koule,“ řekla nám Mesarošová. Podívejte se na její zpověď ve videu.

Ta se prý s mládencem vypořádala mírumilovně, ale trenýrky mu stáhnout nedovolila. „Dala jsem mu podpis na čelo a poslala ho domů,“ tvrdí, zatímco její momentální přítel Saša si přisadil: „A já ho pak do těch koulí kopl,“ řekl.

Mesarošová, jež nedávno nafotila opravdu pikantní fotografie, byla jednou z devětadvaceti celebrit oslavujících patnáctiny slavné pražské diskotéky v centru Prahy, která má v logu zlatý strom. Mezi hosty nechyběli ani stále vychrtlejší Agáta Hanychová, Ladislav Štaidl, Marta Jandová, těhulka Lucie Křížková, moderátorka Karla Mráčková, nebo modelka Hana Svobodová. Ti všichni se nám také svěřili se svými více či méně pikantními zážitky z diskoték a některé rozhodně stojí za to. Podívejte se sami ve videu.

Reklama

Další články

Načítám