Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když chceme vidět sexbombu Dominiku Mesarošovou (38) v plavkách, musíme si počkat na její dovolené, odkud postuje fotografie svého odhaleného těla. Konečně jsme se dočkali. Až po Vánocích se modelka s rodinkou opět vypravila na exotickou dovolenou.

S partnerem Tomášem Novotným a synem Eliánem popřáli fanouškům krásný nový rok od moře. Stejně jako letos v únoru a březnu, kdy tam Dominika se synem strávila šest týdnů, zvolili opět Dominikánskou republiku, kde si oblíbili pláže a také hotelové zázemí, kde je skvěle postaráno i o dětské hosty.

"Je tady parádně. Já v tomhle hotelu byla už v říjnu sama s malým, tak jsme se vrátili, protože to bylo fajn. Ale tentokrát je to jen taková zahřívačka, než v únoru zdrhnu na hodně dlouho. Ještě váhám, jestli Mauricius, nebo Seychely," svěřila se Super.cz.

"I Elián měl dvě hlavní přání od Ježíška, modré piano a cestu k moři. Žádná autíčka a podobně. Prostě je cestovatel po mně. Jsou mu tři roky a už osmkrát letěl a byl na dovolené u moře," směje se Mesarošová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám