Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda reality show Svatba na první pohled Natálka Mykytenko toužila po úspěchu dlouho. Dokonce se, jak Super.cz zjistil, účastnila modelingového kurzu Dominiky Mesarošové (38). V roce 2016 byla v Egyptě v rámci projektu Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři. "Můj projekt nebyla soutěž krásy, byl to camp, aby se holky naučily cvičit, líčit, zdravě jíst, pózovat a chodit na mole," řekla Super.cz Dominika.

Natálku Mykytenko si pamatuje. "Líbila se mi, měla krásný obličej, ale chyběla jí výška. A také byla oplácanější než teď, když byla v show Svatba na první pohled. Vždy na campu volíme na konci vítězku, tou se nestala," prozrazuje Mesarošová, která projekt organizovala desetkrát.

"Ráda bych se k tomuto projektu jednou vrátila, moc mě to bavilo. Bylo to jako moje dítě. Ale uzavřelo se krásných deset ročníků a život jde dál. Já otěhotněla a jsem tou nejšťastnější maminkou syna Eliána. Hlavním důvodem, proč se nepokračovalo, byly teroristické útoky v té době. Rodiče se báli děvčata pouštět do zahraničí, což chápu," dodala Mesarošová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám